Μπορώ να φτιαξω μαρμελάδα χωρίς ζάχαρη σπίτι?
Και βέβαια μπορείς, είναι απλό. Πάρε ότι φρούτα έχεις στο ψυγείο. Κόψε τα σε κομματάκια και ρίξε τα σε μια βαθιά κατσαρόλα, βάλε και τη στέβια. Τα βράζεις για 25 λεπτά σε μέτρια φωτιά.
Περίπου 3 λεπτά πριν βγάλεις την κατσαρόλα από τη φωτιά προσθέτεις χυμό λεμονιού και κάνεις μια τελευταία βράση. Ζεστή όπως είναι τη βάζεις στα βάζα που έχεις αποστειρώσει. Έτοιμες για απόλαυση.
oops…σπιτικό