Όταν θα Είμαστε Έξω…

Πάθος για ζωή

Να κάτι πολύ ενδιαφέρον και δημιουργικό που “βγήκε” από την έμπνευση του κόσμου μέσω Facebook !!!

Ο στιχουργός Κύπριος Σταύρος Σταύρου, απηύθυνε μέσω Facebook πρόσκληση στους διαδικτυακούς του φίλους να απαντήσουν σε μια ανάρτησή του με μια λέξη της επιλογής τους. Σκοπός ήταν να γραφτεί μέσα σε ένα εικοσιτετράωρο ένα τραγούδι το οποίο να περιλαμβάνει όλες αυτές τις λέξεις, αποδεικνύοντας ότι όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε!

Η ανταπόκριση ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, αφού μέσα σε λίγες ώρες συγκεντρώθηκαν πάνω από 200 λέξεις, τις οποίες ο στιχουργός μετέτρεψε σε τραγούδι! Με τη δημοσίευση των στίχων την επόμενη μέρα, διάφοροι συνθέτες τους μελοποίησαν, αναρτώντας την εκδοχή τους στις προσωπικές τους σελίδες . Ένας από αυτούς ήταν και ο νεαρός συνθέτης Νικόλας Σαββίδης. Και η «αλυσίδα» συνέχισε να μεγαλώνει, μιας και με πρωτοβουλία της τραγουδίστριας Σαλίνας Γαβαλά, 22 Κύπριοι καλλιτέχνες από όλα τα είδη μουσικής ένωσαν τις φωνές τους, ο καθένας από το δικό του σπίτι, με σκοπό να μας αποδείξουν ότι … όλοι μαζί μπορούμε!

Ένα τραγούδι που μιλάει για όλα εκείνα τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν εκεί έξω, για όλα εκείνα τα μικρά που σήμερα μοιάζουν τόσο μεγάλα! Ένα τραγούδι δικό μου, δικό σου, δικό μας! Το τραγούδι μας!

Ενδιαφέρον επίσης ότι τα έσοδα που θα προκύψουν από το τραγούδι θα δοθούν από τους δημιουργούς του και τη δισκογραφική εταιρεία ως εισφορά στην Κυπριακή Δημοκρατία, για στήριξη της μάχης κατά του κορωνοϊού.

Στίχοι: Σταύρος Σταύρου

Μουσική: Νικόλας Σαββίδης

Οργάνωση παραγωγής: Σαλίνα Γαβαλά, Σταύρος Σταύρου

Εκτέλεση παραγωγής: Δημήτρης (Digi) Χωριανόπουλος

Ενορχήστρωση και πλήκτρα: Νίκος Μερτζάνος

Κιθάρες: Νίκος Βογιατζάκης, Δημήτρης Σταματίου

Μπάσο: Γιάννης Γρηγορίου

Drums: Δημήτρης (Digi) Χωριανόπουλος

Βοηθός ηχολήπτη: Θωμάς Παππάς

Γραφικά: Ανδρέας Αναστασίου

Ερμηνεύουν οι : Hovig,Άγγελος Αυγουστή,Σαλίνα Γαβαλά,Στέλλα Γεωργιάδου,Λούκας,Γιώρκας,Ανδρέας Έκτορας,Ευρυδίκη,Αννίτα Κωνσταντίνου,Μιχάλης Μαρίνος,Δημήτρης Μεσημέρης,Τεύκρος Νεοκλέους,Άλεξ Παναγή,Γιώργος Παπαδόπουλος,Κατερίνα Παράσχου,Έλενα Πατρόκλου,Σοφία Πατσαλίδου,Μαριέλλα Σαββίδου,Νικόλας Σαββίδης,Ερμογένης Σκιτίνης,Γιώργος Σταματάρης,Βαλάντω Τρύφωνος,Κωνσταντίνος Χριστοφόρου.

Απολάυστε το…!

OOPS SHOP

oops έχεις γνώμη, γράψε την εδώ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ Το προϊόν αφαιρέθηκε. Ακύρωση
  • Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι.